Switch Services

Een leuk afscheidscadeau

Heb je een nieuwe baan en moet je afscheid nemen van je oud collega’s? Of ben je bijna klaar met je stage? Het is natuurlijk wel zo netjes om je collega’s en werkgever(s) te bedanken met een leuk afscheidscadeau. (Kun je ze daarnaast nog eens extra natrappen met wat voor leuke collega ze moeten gaan missen). Wij hebben een aantal leuke cadeautjes voor je verzameld waarmee je op een leuke manier afscheid kunt nemen van al je collega’s.

Mini plant

Koop een leuke mini plant voor iedere collega. Vaak kosten de mini planten niet zo heel veel en zijn ze te koop met een speciale aanbieding. Ga naar een tuincentrum of naar de markt voor de leukste mini plantjes en bijpassende mini potjes.

Lekkere doos bon bons

Heb je heeeeeel veel collega’s en worden de mini planten iets te veel van het goede? Dan zijn lekkere bon bon’s ook nog een leuk afscheidscadeau. Koop lekkere chocolaatjes en loop op je laatste werkdag al je (oude) collega’s langs om ze te trakteren. De bon bon’s geven daarbij ook nog een mooi moment om van iedereen persoonlijk afscheid te nemen.

Koffie

Op welke werkplek wordt er nou geen koffie gedronken? Koop een mooie pot en vul deze met heerlijke koffiebonen of zakjes oploskoffie met speciale smaken. Zijn jouw collega’s echte theedrinkers? Vul dan een leuke pot (of potjes) met thee. Leuke lint er omheen en iedereen is blij.

Persoonlijke mok

Via verschillende websites is het mogelijk om een persoonlijke mok te ontwerpen. Versier de mok met een leuke grap waar jij en je collega’s om hebben moeten lachen of laat er een leuke groepsfoto op afdrukken. Wij weten zeker dat jouw persoonlijke mok goed zal bevallen bij jouw collega’s.

Taart

Niet het creatiefste idee, maar wel een van de lekkerste ideeën. Trakteer je collega’s op je laatste werkdag op een heerlijke taart. Je creëert hiermee een mooi gezamenlijk afscheidsmomentje en het is een makkelijke manier om van iedereen in één keer afscheid te nemen.

Afscheidslunch

Moet je afscheid nemen van een iets kleiner team, waar je erg hecht mee was? Trakteer dan jouw collega’s op een lekkere lunch. Geen tijd? Of is er simpelweg geen restaurant in de buurt? Laat dan lekkere broodjes bezorgen. Het zal zeker in de smaak vallen.

Creatief met snoep

Vul een pot vol met toffee’s en schrijf er een kaartje bij met: ‘Bedankt voor de toffe tijd’. Of vul de pot met donuts en schrijf er een kaartje bij met: ‘Do not miss me’ of …. bedenk zelf nog maar iets creatiefs ;).


Er zijn dus genoeg leuke ideeën om op een leuke manier afscheid te nemen van jouw (oud) collega’s. Heb jij nog een idee voor een leuk afscheidscadeau?


Lees onze laatste blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.