Switch Services

Customer Support medewerker (Waalwijk)

Ben jij stressbestendig en heb je een service- en klantgerichte houding? Zet jij alles op alles om de klanten goed te ondersteunen met jouw oplossingen? Dan ben jij misschien wel de customer support medewerker die wij zoeken voor onze opdrachtgever in Waalwijk!

Deze opdrachtgever is actief binnen afdrukapparatuur en document oplossingen. Denk hierbij aan printers, maar ook aan print gerelateerde oplossingen. Dit doen zij al sinds 1987 en bestaan uit zo ongeveer 200 medewerkers.

Wat ga jij doen?

Als customer support medewerker ben jij verantwoordelijk voor het aannemen en afhandelen van inkomende calls. Dit kan een storing zijn, een bestelling van toners, misschien wel een klacht die jij mag afhandelen of een vraag waarbij jij helemaal gaat ondersteunen zodat de klant tevreden weer de telefoon ophangt. Mocht jij de klant niet kunnen helpen, schakel jij intern met jou collega’s om ervoor te zorgen dat alle vragen beantwoord worden. Ook stuur je de service monteurs aan, als een machine kapot is moet deze natuurlijk gemaakt worden.

Heb jij al ervaring? Dan is dit mooi meegenomen maar ook zonder ervaring ben je helemaal welkom om in te stappen binnen deze leuke organisatie.

Wat krijg jij?

  • Een startsalaris van  €2500,- bruto per maand en direct op contract bij de opdrachtgever;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Mogelijkheden om je te ontwikkelen;
  • Samenwerken met leuke collega’s binnen een groeiende organisatie.

Wij verwachten dat jij:

  • Fulltime beschikbaar bent, werktijden van 08:00 – 17:00 van maandag t/m vrijdag (op vrijdag stop je om 16:30 om nog gezellig deel te nemen aan de vrijdagmiddagborrel!);
  • Dienstverlenend bent en betrouwbaar;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct!
Toch meer informatie nodig? Bel Nicky op 06-29579840 of mail naar nicky@switchservices.nl.

Solliciteer op deze functie