Switch Services

Technisch monteur (Waalwijk)

Vind jij het leuk om te sleutelen en haal je graag machines uit elkaar? Voel jij je thuis binnen het magazijn en heb je passie voor techniek? Dan ben jij de nieuwe technisch monteur die wij zoeken voor onze opdrachtgever in Waalwijk!

Deze opdrachtgever is actief binnen afdrukapparatuur en document oplossingen. Denk hierbij aan printers, maar ook aan print gerelateerde oplossingen. Dit doen zij al sinds 1987 en bestaan uit zo ongeveer 200 medewerkers.

Wat ga jij doen?

Als technisch monteur voel jij je thuis in het magazijn en ben jij verantwoordelijk voor het technisch klaarmaken van multifunctional afdrukapparatuur. Machines uit elkaar halen dat is wat jij leuk vind. Assembleren en voorzien van de laatste firmware, alles moet up to date zijn en erg belangrijk, het doel is dat de machine longlife meegaat! De multifunctionals moeten getest worden en je bouwt bepaalde software en opties in op de machines. Jij zorgt er voor door middel van een eindcontrole dat die printer weer helemaal ready to go is voor onze klant.

Heb jij al ervaring? Dan is dit mooi meegenomen maar ook zonder ervaring ben je helemaal welkom om in te stappen binnen deze leuke organisatie.

Wat krijg jij?

  • Een mooi inleertraject waar je helemaal begeleid zal worden;
  • Doorgroeimogelijkheden tot service monteur en extra taken als je óók affiniteit hebt binnen ICT;
  • Een startsalaris van  €2500,- bruto per maand en direct op contract bij de opdrachtgever;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Leuke collega’s en een fijne werksfeer.

Wij verwachten dat jij:

  • Fulltime beschikbaar bent, werktijden van 08:00 – 17:00 van maandag t/m vrijdag (op vrijdag stop je om 16:30 om nog gezellig deel te nemen aan de vrijdagmiddelborrel!);
  • Leergierig bent en van uitdagingen houd.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct!
Toch meer informatie nodig? Bel Nicky op 06-29579840 of mail naar nicky@switchservices.nl.

Solliciteer op deze functie