Switch Services

Juridisch advies

Als klant bij Switch Services zijn er verschillende extra services die wij je kunnen aanbieden. Één van deze services is ons eerstelijns juridisch advies voor verschillende vraagstukken op het gebied van werk, ondernemen en contracten.

Second opinion nodig? Twijfel je of je iemand mag ontslaan? Weet je niet wanneer je het beste alles vast kunt leggen in een contract?

Neem dan contact op met onze Juridische adviseur. Het advies aan de telefoon is gratis. Mochten er kosten gemaakt moeten worden, dan worden deze eerst telefonisch in overleg met je besproken.

Neem contact op met Amber

Ons juridisch adviseur

Tevreden klanten
Wij kunnen onze klanten adviseren welke stappen zij het beste kunnen nemen om bepaalde conflicten te voorkomen. Je kunt met ons sparren om conflicten te voorkomen of op te lossen.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten naast voor het werven en selecteren van personeel ook voor andere diensten bij ons terecht kunnen. Tevreden klanten zonder zorgen, dat maakt ons een blij uitzendbureau! Op die manier kunnen wij vol trots onze kandidaten plaatsen bij de leukste opdrachtgevers in Nederland.

Enkele voorbeelden waarover wij jou zouden kunnen adviseren:

Arbeidsrecht

Rechten voor ondernemers

Contracten