Switch Services

Even voorstellen: onze nieuwe collega Nicky

Sinds eind mei hebben we er een nieuwe collega bij! Nicky komt ons team versterken als Junior Accountmanager en gaat dus een belangrijke rol vervullen bij Switch Services. Om Nicky beter te leren kennen, hebben we haar een aantal vragen gesteld.

Vertel ons eens wat meer over jezelf

Mijn naam is Nicky en ik ben woonachtig in hartje ’s-Hertogenbosch. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een potje te voetballen, ik maak dan ook deel uit van een gezellig damesteam hier in Den Bosch! Ik vind uiterlijke verzorging erg belangrijk en loop er graag ‘fancy’ bij, zoals we dat noemen. Daarnaast kan je me ook vinden op festivals of met een drankje op het terras. Ik ben echt een mensenmens, dit zie je dan ook terug in mijn persoonlijkheid.

Waarom Switch Services?

Mijn keuze voor Switch Services was direct duidelijk omdat er meteen een warme klik was, het voelde erg als thuiskomen. De functie die ik mag gaan bekleden is erg veelzijdig, het vak recruitment kies ik bewust voor en de combinatie met sales maakt het helemaal af! Ik hoop erg te groeien in mijn functie en veel te gaan ontwikkelen.

Waar ga jij precies verantwoordelijk voor zijn?

Als Junior Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de sales en werving van ons uitzendbureau. Ik maak de juiste matches en zorg voor een positieve inbreng voor onze samenwerkingen. Graag ben ik ook betrokken bij de organisaties en ben ik op de hoogte van alle ontwikkelingen zodat ik alle vacatures zo goed mogelijk kan invullen.

We zijn erg blij dat Nicky nu een deel van ons team uitmaakt!!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Lees onze laatste blogs:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.