Switch Services

Switch Services

Maak het verschil…

Het verschil maken met persoonlijke aandacht: dat is onze inzet. Wij bieden verschillende services aan, zodat u meer tijd over houdt om te doen waar u goed in bent. Wij kunnen dan verschillende backoffice-taken van u overnemen, zoals de crediteurenbeheer en administratie.

Services die we afstemmen op de persoonlijke wensen van werkgevers en ZZP’ers. Wat heeft u nodig om zorgeloos te kunnen focussen op uw vakmanschap en ondernemersvisie?

Met Switch Services houdt u meer tijd over om te doen waar u echt goed in bent!

Switch Services | Uitzendbureau 's-Hertogenbosch

De Services van Switch:
Voor elk succesvol bedrijf is een goed georganiseerde backoffice onmisbaar. Is administratie niet uw ding? Of gaat de business zo goed dat u er gewoon geen tijd voor heeft? Wij ondersteunen u graag met services op maat, zoals:

  • Debiteurenbeheer
    Wilt u zich 100% focussen op waar u echt goed in bent en wat u wél leuk vindt om te doen? Laat het verwerken en registreren van uw facturen dan aan ons over!
  • Administratie
    De administratie geheel of gedeeltelijk uitbesteden? Bespaar tijd, moeite en vooral stress en laat de administratie aan ons over.
  • Juridisch advies (NIEUW)
    Speciaal in deze coronacrisis-tijd willen wij iets betekenen voor ondernemend Nederland. Heeft u advies nodig of juridische vragen op het gebied van personeel en/of werk? Switch Services geeft u het juiste advies via onze live-chat. Lees meer.

Welke service kunnen wij u aanbieden??
Bel 073-7820403 en maak een afspraak met Didi Brok om alle mogelijkheden te bespreken.