Switch Services

Uitzendbureau Den Bosch
Switch Services

Ben jij op zoek naar een uitzendbureau in Den Bosch. Dat zit je bij Switch Services goed! Ons hoofdkantoor zit gevestigd in het KEK-gebouw aan de Graaf van Solmsweg in Den Bosch direct aan de A59. Wij kunnen je helpen bij het vinden van een baan of bij het vinden van geschikt personeel. Ons kleine uitzendbureau kent korte lijntjes, waardoor wij snel kunnen schakelen en al onze kandidaten en opdrachtgevers persoonlijk kennen. Wil je met ons samen werken of ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Lees dan zelf verder.

Voor werkgevers

Bent u op zoek naar personeel, maar heb je geen tijd of zin óf lukt het gewoonweg niet om geschikt personeel te vinden? Is het budget op? Dan gaan wij voor je op zoek!

Wat moet je doen?

 1. Neemt contact met ons op

  Stuur een mail naar info@switchservices.nl, bel naar 073 – 782 04 03 of kom langs bij ons kantoor in Den Bosch. Geef ons zoveel mogelijk informatie over waar de ideale kandidaat aan moet voldoen. Wat moet hij of zij kunnen? Welke certificaten moet de kandidaat in bezit hebben? Moet de kandidaat een rijbewijs hebben? Wat mag de maximale reisafstand zijn? Hoe meer wij weten, hoe gerichter wij voor je op zoek kunnen naar jouw nieuwe collega.

 2. Wij komen op bezoek

  Indien nodig komen wij bij je langs om persoonlijk kennis te maken en om jouw bedrijf beter te leren kennen. Zo kunnen we elkaar beter leren kennen, maak je kennis met enkele collega’s van Switch Services en weten wij waar we onze kandidaten gaan plaatsen.

 3. Werving en selectie

  Wij gaan op zoek! Zodra wij geschikte kandidaten hebben gevonden die aansluiten op jouw vacature nodigen wij de kandidaten uit voor een intake-gesprek op ons kantoor in Den Bosch. In het gesprek leren wij onze kandidaat beter kennen en kunnen wij een betere match maken.

 4. Match

  Zodra wij een match zien tussen de vacature en de kandidaat nemen wij contact met je op en bespreken we wanneer de kandidaat kan starten. Indien nodig kan de kandidaat ook eerst met jou op gesprek om te beslissen of het een goede match is.

 5. Tarief afspreken

  Als de match is gemaakt bespreken wij een tarief af en kan de kandidaat zo snel mogelijk aan de slag.

Voor werkzoekenden

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je werkloos? En op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan verder over de stappen die jij kunt zetten.

 1. Bekijk onze vacatures op de website. Wie weet zit jouw droomfunctie er bij en hoef je alleen nog maar op de knop ‘solliciteren’ te klikken. Als jouw CV aansluit op de gevraagde functie-eisen is de kans groot dat je als snel wordt uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek.
 2. Laat jouw gegevens achter op onze website. Klik in het menu op ‘upload jouw gegevens hier‘ en laat in ieder geval jouw naam en telefoonnummer achter en het liefst ook jouw CV. Wij nemen dan binnen 5 werkdagen contact met je op.
 3. Je mag ook altijd jouw CV rechtstreeks mailen naar info@switchservices.nl. Wij nemen dan binnen 5 werkdagen contact met je op.
 4. Volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram. Zodra je een leuke functie voorbij ziet komen kun je op via onze website op de vacature solliciteren of je appt jouw naam en korte motivatie naar 06 – 43 888 299.

Volg ons:

Uitzendbureau Den Bosch | Switch Services | Kantoorimpressie Den Bosch