Switch Services

Vakantie in coronatijd, wat te doen?

De temperaturen stijgen en langzaamaan komt de vakantie dichterbij. Door de coronacrisis is het niet altijd even aantrekkelijk om dit jaar naar het buitenland te gaan. Daarom hebben wij 5 leuke ideeën verzameld voor wat je in jouw vakantie dit jaar kunt doen.

Vakantie idee 1: Genieten in Nederland

Ga op vakantie in eigen land, want ook in Nederland valt een hoop te zien en te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan Amsterdam, Giethoorn, de Veluwe, de Waddeneilanden, de hunebedden in Drenthe en de Kinderdijk in Zuid-Holland. Pak je camera in, zoek alvast alle hotspots op en go!

Giethoorn, bron: Wallpaperflare

Vakantie idee 2: Verbouwen!

Het is je vast al wel opgevallen, maar half Nederland is aan het verbouwen (lees: vakantiegeld uitgeven) . Vakantietijd is de ideale tijd om het huis te verbouwen, de muren een ander kleurtje te geven of om eindelijk eens de tuin aan te pakken. En daarna… daarna kun je heerlijk genieten in je eigen huis.

Vakantie idee 3: Citytrip

Bezoek één of twee dagen een stad waar je nog niet geweest bent. In Nederland zijn een hoop (historische) steden die zeker een bezoekje waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan ‘s-Hertogenbosch, Amsterdam, Nijmegen, Delft, Rotterdam, Maastricht, Utrecht, Vlissingen of Groningen. Ook in België en Duitsland zijn een hoop steden te vinden die leuk zijn om te ontdekken. Zo zou het zeker de moeite waard kunnen zijn om een bezoek te brengen aan Brugge, Antwerpen, Gent, Brussel & Keulen, München en Berlijn.

Vakantie idee 4: Costa del Sofa

Blijf heeeeerlijk thuis! Slaap lekker uit, geniet van de zon of zet tijdens een regenachtige dag een leuke film op en blijf lekker op de bank liggen. Niets is lekkerder dan niets doen, vooral als je na het harde werken echt even rust nodig hebt. Het voordeel van thuis blijven? Kost niet veel en op het gegevens moment ben je blij dat je weer aan de slag mag.

Vakantie idee 5: dagjes uit

Geniet van de leukste pretparken, dierentuinen, waterparken en vakantieparken in Nederland. Een dagje weg voelt al snel als een lekker dagje vakantie. Ga je liever iets langer weg? Overweeg dan eens een paar dagen naar een camping of een vakantiepark te gaan. Misschien dat er ergens nog een leuke aanbieding te vinden is? Dat maakt het alleen maar leuker!

Wat ga jij dit jaar doen tijdens jouw vakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.